KarrierMuhelyTanacsadasKarrier Tanácsadó Iroda

Karrier tanácsadás

A karrier egy személy munkatapasztalatainak időbeni sorozata, mely egy egész élet során fejlődik, és fejleszthető.

A 80-as évektől kezdve a karrier jelentése lényeges változáson ment keresztül, hiszen egyre kevesebb pozícióért egyre keményebb a versengés, és egy-egy vállalaton belül stabil pozíciók nem, vagy alig léteznek.

A siker érdekében azonban, érdemes tapasztalt szakember - karrier tanácsadó, pszichológus - segítségét igénybe véve, felkészülni erre a megmérettetésre.

Szolgáltatásainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik felismerték, hogy az álláspiacon fontos tervezetten és felkészülten „ringbe szállni”, így az esetleges kudarcoktól megkíméljük magunkat, és a sikerhez vezető út időben is jelentősen lerövidíthető.

Ez a tanácsadási forma segít:

  • a pályaelképzelések, pályacélok, pályadöntés megfogalmazásában
  • a döntést követően a cselekvési terv kidolgozásában
  •  valamint támogatást nyújt a megvalósításhoz vezető úton

Abban a helyzetben, amikor - saját vagy vállalati döntés miatt - váltásra/változtatásra kerül sor, nagyon fontos tudnunk, hogy:

  • milyen erősségekkel rendelkezünk, milyen belső értékeink vannak,
  • melyek a fejlesztendő pontjaink, hogy
  • megfelelő döntést tudjunk hozni életpályánk folytatásáról. Ezek feltérképezése után
  • a folytatás stratégiájának kidolgozása,
  • a célok eléréséhez szükséges további lépések (pl. pályakorrekció, átképzés, vállalkozóvá válás…) eldöntése, mérlegelése a fő feladatunk.

Igény szerint pszichológiai tesztekkel (képesség-, és személyiségtesztekkel), grafológiai elemzéssel egészíthető ki a tanácsadás

A folyamatot életvezetési tanácsadás is segítheti.

A tanácsadás célja, a munkaörömöt leginkább teljesítő, hosszú távú megoldás felvázolása, és elérése.

Tanácsadás díja: netto 15.000 Ft (mely tartalmaz 2 órás személyes konzultációt, on-line megküldött, tematikát, segédanyagokat, szükség szerinti utókövető levelezést)

Kiknek ajánljuk:

  • a karrier/életpálya bármelyik pontján  (pályaválasztás/pályaorientáció, pályakezdés, pályamódosítás/pályakorrekció, vezetővé válás, munka megtartás, visszavonulás) döntés előkészítő tanácsadásként
  • akik szeretnének pontos információkat, útmutatásokat kapni a munkaerőpiacon kamatoztatható aktuális trendekről, prognózisról, megtérülő lehetőségekről

 

NyílKapcsolatfelvétel, bejelentkezés

Karrier Műhely hírlevél

Aktualitások, karrier tippek, szakmai cikkek, nyílt programok*
Nevem:
Email címem: