KarrierMuhelyTanacsadasKarrier Tanácsadó Iroda

Munkatársaink

Pálfay Erzsébet Pálfay Erzsébet
karrier-tanácsadó, mentor
Végzettségei alapján (HR szakértő, felnőttoktató, Business Coach) széleskörű elméleti és gyakorlati tudással, számos referenciával, elégedett vállalati és egyéni ügyféllel a háta mögött, harmadik éve vezeti a szervezet karrier divízióját.
Korábban több mint tíz évig egy nemzetközi tanácsadó cég munkatársaként elsősorban multinacionális vállalatok számára komplett tanácsadási (toborzás, kiválasztás, tesztelés) folyamatokban, projektmunkák kialakításában és megvalósításában (Outplacement, Assessment Center, szervezeti belső átvilágítások, felmérések), valamint tréningek szervezésében és kivitelezésében vett részt. Széleskörű munkaerő-piaci és szektor ismerete, ezres nagyságrendű interjú tapasztalata segíti karrier-tanácsadói tudásbázisát.
   
Hámori Péter Hámori Péter
klinikai szakpszichológus, tréner, Coach
hamoripeter.hu

Mint pszichológus, tréner és Coach, 15 éve foglalkozik képességeket fejlesztő, kommunikációs és vezetési képzésekkel, egyéni és csoportos formában történő pszichoterápiás foglalkozásokkal.
Speciális területei a viselkedésváltozás serkentése, az eredményes konfliktuskezelés, a munka és élethelyzetekből eredő stressz kezelése. Trénerként és Coachként a változás elősegítését könnyíti meg. A viselkedés és gondolkodás elemzését követően (önjellemző kérdőívek, tesztek, problémás helyzetek gyűjtése), a változás célterületeit közösen dogozza ki a klienssel. Az egyéni célok eléréséhez szituációs elemzéseket, szerepgyakorlatokat, szükség esetén video-feedbacket, a korszerű magatartás és viselkedésváltoztatás eszközeit (NLP módszerek, gondolkodási sémák feltérképezése,) alkalmazza.

NYil Cikkeink, írásaink, média szereplések

NYil Rólunk írták

NyílKapcsolatfelvétel, bejelentkezés

Karrier Műhely hírlevél

Aktualitások, karrier tippek, szakmai cikkek, nyílt programok*
Nevem:
Email címem: