KarrierMuhelyTanacsadasKarrier Tanácsadó Iroda

Outplacement (gondoskodó leépítés)

Programunkkal az elbocsátandó munkatársak álláskeresésre való felkészítését vállaljuk, melynek során elhelyezkedésüket ügyfélkapcsolataink mozgósításával segítjük.

A célkitűzés az, hogy alkalmassá tegyük őket új munkahelyük megkeresésére, valamint segítséget nyújtsunk abban, hogy elvárásaiknak és képességeiknek megfelelő vállalatot és munkakört találjanak, ahol még hosszú ideig képesek szolgálni új megbízójukat szaktudásukkal és tapasztalatukkal.

Legfontosabb az újrakezdés képességének felépítése, illetve az egyéni reális karrier lehetőségek meghatározása, összefoglalása.

Tanácsadóink segítségével elkészítjük a legkorszerűbb pályázati dokumentumokat (motivációs levél, önéletrajz), felkészítjük interjúra a jelöltet, aktuális álláskeresés technikai és gyakorlati tanácsokat adunk, folyamatosan figyelemmel kísérjük a leépített dolgozó munkaerő-piaci aktivitását, és pszichológus bevonásával mentális támogatást is nyújtunk.

Kiknek ajánljuk:

  • olyan innovatív munkaadóknak, akik már felismerték annak fontosságát, hogy a leépített dolgozó álláskeresésre való felkészítése humánus lépés, és egyben komoly piaci és szervezeti imázs növelő befektetés.

 

NyílKapcsolatfelvétel, bejelentkezés

Karrier Műhely hírlevél

Aktualitások, karrier tippek, szakmai cikkek, nyílt programok*
Nevem:
Email címem: