KarrierMuhelyTanacsadasKarrier Tanácsadó Iroda

Rólunk írták

"Nemrég végeztem gépészmérnökként egyetemi tanulmányaimmal. Kétségtelen, hogy a mérnökök keresettebbek, de pályakezdőként nem tűnt könnyű feladatnak megfelelő állást találni. Ráadásul az álláskeresés világa igen távol állt tőlem, így kezdetben nehezen boldogultam.

s Aztán egy ismerősöm ajánlotta Erzsébetet és a Karrier Műhely irodát. Ez fordulópont volt az álláskeresésemben. Olyan álláskeresési- technikai ötleteket, tanácsokat kaptam, amely jelentősen hozzásegített a kívánt állás megtalálásához.
Végül, az irodának köszönhetően tulajdonképpen nem is én találtam állást, hanem az állás talált meg engem. Több fejvadász cég megkeresett, melyeken keresztül eljutottam cégekhez állásinterjúra. Ezt követően pedig felvételt nyertem a Hankook Tire által meghirdetett Gépészmérnök pozícióba."

Abuzant Gábor


KarrierMűhely, amikor először láttam a weboldalt, elgondolkodtam vajon miben tud ez nekem segíteni? Tényleg szükségem van rá? Végül úgy döntöttem, hogy egy próbát megér. Erzsébettel időpontot egyeztettünk, felkerestem, elmentem hozzá. Az első perctől megfogott a szakmai, és emberi felkészültsége, profizmusa. Az értékesítésben dolgozom több mint egy évtizede, de ritkán találkozom ilyen magas szintű szolgáltatással. De nézzük objektíven a dolgokat: az Önéletrajzomat közösen néztük át, öntöttük végleges formába. Az eredmény? Az állásportálokon meghirdetett pozíciókra, melyekre jelentkeztem ugrásszerűen megnőtt az első körös interjúk száma. Csináltunk próba interjúkat is. Mit tudtam ebből kamatoztatni? Az első interjúk megközelítőleg 80 %-ban fordultak át második interjúba. Nem utolsó szempont, (számomra talán a legfontosabb), hogy olyan fejvadászokhoz is eljutottam, akik eddig soha nem hívtak be, így a kapcsolati hálóm is relevánsan bővült. Mindez megfűszerezve egy kis karrier coachinggal.

Kiknek ajánlom Erzsébetet? Akik karrierjük során elérkeztek ahhoz a ponthoz, amikor nem kitűnő marketingfogásokra, hanem valós eredményekre vágynak. Azoknak, akik tényleg váltani szeretnének, vagy új szakmai kihívásokat keresnek. Tehát mindenkinek bátran ajánlom Magyarországon, akik reális áron, kiváló körülmények között, magas szintű szolgáltatásokat akarnak igénybe venni, hogy szakmai életük eredményesebb, kiegyensúlyozottabb legyen.

Kenyeres Sándor Pál
http://fmcg.blogger.hu


„Egy olyan időszakban kerestem fel Erzsébetet, amikor mindketten tudtuk, hogy az álláskeresés, a karrierváltás nem a legegyszerűbb dolog.
A gyakorlati tanácsok mellett leginkább azokért a tanácsokért vagyok hálás, amelyekkel szakmai pályafutásomat alapvetően befolyásoló döntéseket sikerült meghozni - természetesen a segítségével.

A mai világban mindenki a rövid távú célt, az azonnali elhelyezkedést tartja szem előtt, azonban Erzsébet és kollégája segítségével sikerült olyan megoldásokat találnunk, amely hosszú távon a szakmai fejlődésemet segítették elő. Segítségéért, mentorálásáért utólag is hálás vagyok.

Az útra rátereltek a többi már rajtam múlik...”

Dobó László,
Sales manager for industrial hoses,
ContiTech Rubber Industrial Kft.


"Egy ismerősünk tanácsolta, hogy vegyük fel a kapcsolatot a KarrierMűhely pályaorientációs tanácsadójával. Ők korábban a gimnazista fiúkkal szintén részt vettek ilyen felmérésen és jó irányba terelte a sorsukat. Francia két-tannyelvű gimnáziumba jártam, jó jegyeim voltak, és azt tudtam hogy egy erős egyetemet szeretnék választani. Abban viszont kevésbé voltam biztos, hogy melyik szakmai irányba kötelezzem el magam. Ezt eldönteni, sokat segített a beszélgetés és a felmérés eredménye, ahol az érdeklődési körömet és meglévő készségeimet is sikerült jól beazonosítani."

Halász Ágnes


"Sokéves széleskörű szakmai tapasztalatát gyümölcsöztetve, nagyszerű szakmai felkészültségét felhasználva teljes körű támogatást nyújtott minden szempontból.

Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, mivel professzionális módon tud navigálni komoly segítséget nyújtva akár nemzetközi multikulturális, akár hazai hátterű vállalkozások pályázatain való sikeres részvételhez."

Tóthmátyás Lajos
ügyvezető igazgató
Grundig Mo. Kft.


"Mikor kilenc gyesen töltött év után szerettem volna visszakerülni a munka világába, azt sem tudtam hogyan fogjak hozzá. Óriási lendületet és önbizalmat adott az a pályaújrakezdő anyáknak szóló tréning amelyet Erzsébet tartott.

Rengeteg hasznos információval látott el minket és ami számomra fontos üzenet volt, hogy - egyrészt - legyünk büszkék arra, hogy családanyák lehetünk, másrészt családanyaként nagyon értékes munkaerőt képviselünk. Lelkes és meggyőző személyiségével nagy hatással volt ránk.

Én még külön azért is hálás vagyok Erzsébetnek, mert a munkakeresés hosszú hónapjai alatt bármi kérdésem, bizonytalanságom volt mindig fordulhattam hozzá segítségért, így végül sikerült munkát találnom annak ellenére, hogy részmunkaidőben kerestem (ami Magyarországon igen ritka) a gazdasági válság idején."

Hegyiné Szakonyi Júlia


"Egyetem végeztével kicsit elbizonytalanodtam, hogy vajon tényleg a végzettségemnek megfelelő területen kéne elhelyezkednem, és kíváncsi voltam milyen más lehetőségeim vannak, és, hogy egyáltalán (talán egy kicsit megkésve) milyen szakma illik hozzám a legjobban.

Erzsébet nemcsak, hogy választ adott a kérdéseimre és kiváló elemzést adott személyiségemről, valamint a hozzám illő szakmákról, hanem olyan dolgokat is a felszínre hozott, amelyek bár fontosak voltak számomra, mégis elhanyagoltam őket, vagy nem vettem róluk tudomást,

így végre - hosszú idő után - tisztán láthattam, és elindulhattam azon az úton, amelyet nekem szántak."

Szilas Linda


"Kilenc évig éltem és dolgoztam Németországban, szinte mindent újra kellett itthon tanulnom. Tapasztalatlanul és teljesen bizonytalanul fogtam hozzá az álláskereséshez. Rendkívül önzetlen és segítőkész emberekkel hozott össze a sors a keresgélés során, s közéjük tartozik Pálfay Erzsébet is.

Nyitottan, megértően és jó szándékkal állt hozzá a problémámhoz, rávilágított a magyar munkaerőpiac számos sajátosságára, amelyeknek később nagy hasznát vettem.

Iránymutatását és emberségét ezúton is szeretném megköszönni."

Lakasz Andrea

NyílKapcsolatfelvétel, bejelentkezés

Karrier Műhely hírlevél

Aktualitások, karrier tippek, szakmai cikkek, nyílt programok*
Nevem:
Email címem: